Search your favorite song for free

1. Burg pa afat për Aldo Hoxhen - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 90
 • Channel: tv
Burg pa afat për Aldo Hoxhen - Vizion Plus - News - Lajme

"Burg pa afat" është masa e sigurisë qe Gjykata e Tiranes ka dhënë këtë te marte për Aldo Hoxhen, te dyshuarin për vrasjen e Fatbardha Tafes, gjate një tentative për t'i vjedhur varësen me 7 gusht. Seanca gjyqësore ndaj 20-vjeçarit nisi rreth orës 10:00, por u ndërpre për 30 minuta me kërkesë te avokatit te te riut, i cili kërkoi kohe për tu njohur me aktet gjyqësore. Prokuroria e Tiranes u shpreh se kishte prova te forta qe vërtetonin përfshirjen e Hoxhës ne krimin e ndodhur ne zonën pranë ish-Fushës se Aviacionit, ku mbeti viktime Fatbardha Tafa, ndërsa e motra, Lumturi Gjana, u godit me thike, por i mbijetoi vdekjes. 20-vjeçari Hoxha nuk e ka pranuar krimin, ndërsa organi i akuzës ka pasur si prove kryesore njollat e gjakut te gjetura ne një kapele, qe u sekuestrua ne shtëpinë e Hoxhës e qe përputhet me gjakun e viktimës. "Prison term" is a security measure that the Court of Tirana has given this Tuesday for Aldo Hoxha, the suspect for the murder of Fatbardha Tafes, during an attempt to steal the necklace on August 7. Hearings on 20-year-old began around 10:00, but was interrupted for 30 minutes at the request of the young lawyer, who requested time to get familiar with the judicial acts. Tirana Prosecution Office said it had strong evidence to prove the involvement of Hoxha in crime occurred in the area near the former Aviation Field, where the victim was Fatbardha Tafa, while his sister, Bliss Things, was stabbed, but survived the death . 20-year-old Hoxha has not acknowledged the crime, while the prosecution had the main evidence of blood stains found in a hat, which was seized in Hoxha's house that complies with the blood of the victim.


2. Burg pa afat për Aldo Hoxhen - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 83
 • Channel: tv
Burg pa afat për Aldo Hoxhen - Vizion Plus - News - Lajme

"Burg pa afat" është masa e sigurisë qe Gjykata e Tiranes ka dhënë këtë te marte për Aldo Hoxhen, te dyshuarin për vrasjen e Fatbardha Tafes, gjate një tentative për t'i vjedhur varësen me 7 gusht. Seanca gjyqësore ndaj 20-vjeçarit nisi rreth orës 10:00, por u ndërpre për 30 minuta me kërkesë te avokatit te te riut, i cili kërkoi kohe për tu njohur me aktet gjyqësore. Prokuroria e Tiranes u shpreh se kishte prova te forta qe vërtetonin përfshirjen e Hoxhës ne krimin e ndodhur ne zonën pranë ish-Fushës se Aviacionit, ku mbeti viktime Fatbardha Tafa, ndërsa e motra, Lumturi Gjana, u godit me thike, por i mbijetoi vdekjes. 20-vjeçari Hoxha nuk e ka pranuar krimin, ndërsa organi i akuzës ka pasur si prove kryesore njollat e gjakut te gjetura ne një kapele, qe u sekuestrua ne shtëpinë e Hoxhës e qe përputhet me gjakun e viktimës. "Prison term" is a security measure that the Court of Tirana has given this Tuesday for Aldo Hoxha, the suspect for the murder of Fatbardha Tafes, during an attempt to steal the necklace on August 7. Hearings on 20-year-old began around 10:00, but was interrupted for 30 minutes at the request of the young lawyer, who requested time to get familiar with the judicial acts. Tirana Prosecution Office said it had strong evidence to prove the involvement of Hoxha in crime occurred in the area near the former Aviation Field, where the victim was Fatbardha Tafa, while his sister, Bliss Things, was stabbed, but survived the death . 20-year-old Hoxha has not acknowledged the crime, while the prosecution had the main evidence of blood stains found in a hat, which was seized in Hoxha's house that complies with the blood of the victim.


3. BURG PA AFAT GJYKATA LE NE BURG ALDO HOXHEN TE DYSHUARIN PER VRASJE LAJM

 • Duration: 107
 • Channel: tv
BURG PA AFAT GJYKATA LE NE BURG ALDO HOXHEN TE DYSHUARIN PER VRASJE LAJM

7NEWS - kanal informativ Shqiptar - Tring TV https://www.7news.tring.tv https://www.facebook.com/Tringnews7 https://www.youtube.com/TringNews7 Kanali informativ i Platformes Shqiptare Televizive dixhitale Tring TV. Lajmet më të fundit vijnë tek ju në kohë rekord, nga gazetarët tanë në terren 24 orë gjatë 7 ditëve të javës.


4. Burg pa afat Dash Kupes - News, Lajme - Vizion Plus

 • Duration: 48
 • Channel: tv
Burg pa afat Dash Kupes - News, Lajme - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Gjykata e Krimeve të Rënda ka vendosur masën e sigurisë ?Arrest me burg? për Dash Kupën, personin e gjashtë të arrestuar për grabitjen në Qafë Kashar ku u rrëmbyen 3.2 mln dollarë. Dash Kupa është i dyshuar si personi që përplasi makinën me paratë e bankës, e cila më pas u grabit nga pjesëtar te tjerë te bandës. I pandehuri nuk foli para trupit gjykues duke lënë avokatin te njihet me pare me fashikullin e dosjes gjyqësore. Dash Kupa 41 vjeç banues në Tiranë, pjesëtar i familjes Kupa, u kap në 21 shkurt në Pikën e Kalimit Kufitar Morinë teksa po tentonte të arratisej nga vendi. Deri tani janë arrestuar gjashtë persona për grabitjen në Kashar, ndërsa në kërkim është Admir Murataj, i njohur edhe si koka e bandës që grabiti 3.2 mln dollarë.


5. "Burg pa afat" për trafikantët - News, Lajme - Vizion Plus

 • Duration: 116
 • Channel: tv

http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Sajmir Bajrami dhe  italiani Xhiorxho Riformato do te qendrojne ne masen "arrest me burg" deri ne perfundim te hetimeve. Ky eshte vendimi qe u mori gjykata e Krimeve te Renda per dy te personat e arrestuar pasdite e se shtunes ne bregdetin e Divjakës, te cilet akuzohen nga prokuroria per trafik nderkombetar te lendeve narkotike. Fillimisht para gjykates ka dale 35-vjeçari nga Fushë Kruja, i cili ashtu si dhe ne polici ka pranuar trafikimin e lendeve narkotike, duke rene ndesh edhe me qëndrimin e avokatit mbrojtës, i cili u detyrua madje te kërkonte qe te pandehurit t'i behej rivlerësim i gjendjes psikike.


6. Burg pa afat babait vrasës - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 50
 • Channel: tv
Burg pa afat babait vrasës - Vizion Plus - News - Lajme

65-vjeçari, babai qe vrau djalin dhe nusen e tij italiane, është shfaqur i penduar përpara trupit gjykues ne Elbasan, ai ka pranuar krimin duke pohuar se vrasjen e beri pasi nuk donte qe djali te martohej me nje shtetase te huaj. Babai vrasës pohon se ka qene nen nje presion psikologjik nga djali i tij, i cili i kërkonte leke ne mënyrë te vazhdueshme. E ndërsa trupi gjykues mori masën e arrestit burg pa afat per Engjo Ucajn, ky i fundit akuzoi nga salla e gjyqit policinë per neglizhence. Sipas tij, ai pak ore para vrasjes ka qene ne polici per te denoncuar ngjarjen, por kjo e fundit nuk ka reaguar per shmangur tragjedinë. 65-vjeçari vrau mbrëmjen e 30 janarit me automati djalin dhe nusen e tij, pas konflikteve te vazhdueshme qe ata kane patur me njeri-tjetrin. 65-year-old father who killed his son and daughter-Italian, appeared contrite before the court in Elbasan, he admitted the crime, claiming that killing did because it did not want the boy to marry a foreign citizen. Killer father claims he was under psychological pressure from his son, who wanted ALL steadily. While the trial court took the measure of indefinite prison detention for Engjo Ucajn, the latter accused from the courtroom, police for negligence. According to him, it a few hours before the murder was in the police to report the event, but the latter failed to act to avoid the tragedy. 65-year-old killed on the evening of January 30 with automati son and his bride, after ongoing conflicts they have had with each other.


7. Burg pa afat për Nazime Vishen - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 46
 • Channel: tv
Burg pa afat për Nazime Vishen - Vizion Plus - News - Lajme

Nazime Visha, 18-vjeçarja qe vrau Fiqiri Mucen do te qëndroje ne burg pa afat. Gjykata e Tiranes ka lëne serish ne burg, 18-vjeçaren deri ne përfundimin e hetimeve, edhe pas kërkesës se palës mbrojtëse për te ndryshuar masën. Visha doli para trupit gjykues, pas përfundimit te masës se pare te arrestit, prej 30 dite burg. Visha akuzohet për vrasje me dashje te 45-vjeçarit babai i 5 fëmijëve si dhe për armëmbajtje pa leje. Vajza pretendon se e ka kryer vrasjen për vetëmbrojtje, ndërkohë qe mesazhet e zbuluara ne celularin e viktimës tregojnë se mes tyre ka patur një lidhje intime. Visha pretendon se Fiqiriu e ka përdhunuar për vite me radhe dhe se kishte rrëfyer me force, çka e ka detyruar te ndërmarre vrasjen. Nazim Visha, 18-year-old that killed Fiqiri Muça will remain in jail indefinitely. Court of Tirana has left again in prison, 18-year-old until the end of the investigation, even after the defense request to amend the measure. Visha appeared before the panel, after completion of the first mass arrest of 30 days in jail. Visha accused of murder of the 45-year-old father of 5 children and for illegal possession of firearms. The girl claims to have committed the murder in self-defense, while the messages found in the victim handset show that among them there was an intimate connection. Visha claims that has Fiqiriu raped for years and that he had confessed to force, which forced him to undertake the murder.


8. Burg pa afat për 2 imamët - News, Lajme - Vizion Plus

 • Duration: 124
 • Channel: tv
Burg pa afat për 2 imamët - News, Lajme - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Burg pa afat për 2 imamët


9. Burg pa afat për Ilir Xhakjan - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 173
 • Channel: tv
Burg pa afat për Ilir Xhakjan - Vizion Plus - News - Lajme

Pasi ka qëndruar për 48 ore i arrestuar 38-vjeçari Ilir Xhakja, i akuzuar për vrasjen e Kryekomisar Adem Tahirajt, është sjelle këtë te hënë ne Gjykatën e Krimeve te Renda për tu vlerësuar me masën e sigurisë. Seanca nisi ne orën 10:10 minuta, ndërsa mberritja e te pandehurit ne gjykate u shoqërua me supermasa sigurie. Përgjatë gjithë kohës, i akuzuari qëndroi i shoqëruar ne sallën e gjyqit nga efektivë te forcave speciale, te veshura me antiplumb. Ndërsa ne ambientet e gjykatës kishte një shtim te forcave te sigurisë. I pandehuri kërkoi qe te mbrohej nga avokati Ilia Iliaj, por ky i fundit kishte paraqitur ne gjykate një kërkesë, ku pretendonte se kishte te tjera angazhime. Ne këto kushte, Gjykata i caktoi avokatin Arjan Rama. Akuza përfaqësohej nga dy prokuroret, Njazi Seferi dhe Eugen Beci, te cilët kërkuan qe për shkak te sekretit hetimor seanca te zhvillohej me dyer te mbyllura, kërkesë e cila u pranua nga gjyqtari i çështjes. Por gjithçka nuk zgjati me shume se 15 minuta, pas te cilave, gjykatësi shpalli vendimin e masës se sigurisë arrest me burg pa afat për te pandehurin, mbi te cilin rendojnë tre akuza te renda. Tashme 38-vjeçari Ilir Xhakja do te qëndrojë ne çelite e paraburgimit 313, ku prej dy ditësh janë marre masa për te larguar elementet e dyshimte qe mund te përbejnë kërcenim për jetën e tij. Ndërkohë qe ne orët e para te mëngjesit inspektoret e Këshillit te Larte te Drejtësisë kane mbërritur ne Gjykatën e Durrësit për te inspektuar dosjen qe shpalli te pafajshëm një vit me pare 38 vjeçarin. Katër dite me pare Ilir Xhakja qëlloi për vdekje shefin e komisariatit te Shijakut, Adem Tahiraj, pas një konflikti gjate një operacioni për kontrollin e makinave te dyshimta ne fshatin Katund Sukth te Durrësit. Aktualisht ne kërkim është nipi i tij Ledio Krasnaj, i cili ka qene me Xhakjan gjate momentit te vrasjes. Prison term for Ilir XhakjanPasi stood for 48 hours arrested 38-year-old Ilir Jack, charged with the murder of Chief Adam Tahiraj, is bringing this Monday at the Serious Crimes Court to assess the extent of security. The session began at 10:10 minutes, while the arrival of the defendant in court was associated with security supermasa. Throughout time, the defendant stood accompanied in the courtroom by effective special forces, wearing bulletproof. While in the court premises was an increase in security forces. The defendant sought to protect by a lawyer Ilia Iliaj, but the latter had submitted to the court a request, claiming that he had other commitments. In these circumstances, the Court appointed counsel Arjan Rama. The prosecution was represented by two prosecutors, Njazi Seferi and Eugen Beci, who asked that due to confidentiality investigative hearings to be held behind closed doors, a request which was accepted by the judge. But that did not last more than 15 minutes, after which the judge declared that the measure decision to arrest security prison term for the defendant, upon which weigh three serious charges. Now the...


10. Gjykata lë në "burg pa afat" Asllan Patriotin - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 56
 • Channel: tv
Gjykata lë në

Një nga koordinatoret e grevës se ish te burgosurve, Asllan Patrioti do te qëndrojë ne "burg pa afat". Kjo ka qene masa e arrestit qe ka vendosur gjykata e tiranes. Ish i dënuari Patrioti akuzohet se ka mashtruar nje shtetas Italian dhe ka përfituar prej tij 700 euro. Pas seancës gjyqësore avokati mbrojtës u shpreh se do te apeloje vendimin e gjykatës dhe se klienti i tij nuk ka kryer vepre penale. Ndërkohë, ish te burgosurit politike e kane ndjekur nga afër seancën gjyqësore dhe kane lëshuar akuza ndaj sistemit te drejtësie, qe sipas tyre është i kapur nga pushteti dhe se po vendos sipas interesave te tij. One of the coordinators of the former prisoners' strike, Aslan Patriot will stay in "jail indefinitely." This was the measure of arrest that has decided the Court of Tirana. Former convict Patriot accused of deceiving an Italian citizen and has benefited from his 700 euro. After hearing defense lawyer said he would appeal the decision of the court and his client has not committed a criminal offense. Meanwhile, former political prisoners have closely followed the hearing and have issued charges against the justice system, which according to them is captured from power and that is set according to its interests.


11. Burg pa afat per Viktor Gushin - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 112
 • Channel: tv
Burg pa afat per Viktor Gushin - Vizion Plus - News - Lajme

"Vidhja për një jete me te mire." Kështu e ka perifrazuar odisenë e tij kriminale te katër viteve Viktor Gushi, ndërsa dëgjoi vendimin e Gjykatës se Tiranes qe caktoi masën e sigurisë arrest me burg. Gjate gjithë kohës 44-vjecari ka dëgjuar i qete dhe me shikim te përqendruar mbi prokuroren e ceshtjes ndërsa ajo lexonte akuzat qe rendonin mbi te mes te cilave edhe ekzekutimin e arkëtares Eleonora Kaloci pak dite me pare. Kur gjykatësja Fida Osmani e ka pyetur nëse kishte diçka për te deklaruar gushi e përmblodhi mbrojtjen e tij ne këto dy fjali: "Nuk jam nisur me qellim te keq për te kryer krime te renda, por me detyruan rrethanat dhe momenti. I qëndroj te gjitha deklaratave qe kam bere një dite me pare." Ne marrjen ne pyetje ai ka pohuar se studionte për dy muaj me radhe piken qe do grabiste duke llogaritur kohen qe i duhej për te kryer aktin pa mbërritur policia. Ne rastin e arkëtares kaloci 44-vjecari ka deklaruar se ajo nuk kishte pranuar ti mbushte qesen me para dhe ai e kishte qëlluar me friken se i kishin mbaruar tre minutat qe kishte llogaritur. Ndërsa ka shkëmbyer pak fjale me gazetaret qe prisnin ne sallën e gjyqit vendosjen e masës se sigurisë, Gushi ka pranuar i qete se kishte kohe qe priste ta arrestonin. "Ndiqja çdo dite lajmet te "Vizion Plus" dhe kur pashe publikimin e profilit qe kishte policia, po i prisja te vinin te me gjenin. "Screw for a better life." Thus has paraphrased his odisenë criminal Victor Gushi four years, and heard the Tirana Court decision that set the security measure of arrest to prison. During all the time 44-year-old has heard the quiet and visually focused on the issue while the prosecutor read the charges that regret over the middle of which the execution of Eleonora arkëtares Kaloci few days ago. When Judge Fida Osman asked if he had anything to declare Gushi summed up his defense in these two sentences: "I'm not malicious started to carry out serious crimes, but circumstances forced and momentum. I stand all the statements that I made a day earlier. "We interrogation he said that studying for two months in a row by knocking off point that will calculate the time needed to perform the act without the police arrived. In the case of 44-year-old kaloci arkëtares stated that she had refused to fill the bag with money and he struck him with fears that they had finished three minutes she had calculated. While having exchanged a few words with reporters who waited in a courtroom setting security measure, Gushi has accepted the calm that had long waited to arrest him. "Follow the news every day" Vision Plus "and when I saw the publication of the profile that had the police, is expected to come find me.


12. Burg pa afat Emiliano Shullazit - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 50
 • Channel: tv
Burg pa afat Emiliano Shullazit - Vizion Plus - News - Lajme

Burg pa afat për Emiliano Shullazin, i arrestuar 2 dite me pare ne afërsi te "21 Dhjetorit" ne kryeqytet me një arme dhe disa maska ne makine. Ne qeli për mos kallëzim krimi është lënë edhe miku i tij, 37-vjeçari Gildano Dani, i cili ndodhej ne makine me te ne momentin e arrestimit. Prokurori i çështjes, Gjergj Tako, ka kërkuar këtë mase sigurie deri sa te përfundojnë hetimet për te vendosur nëse do te shtohet ndonjë akuze tjetër. Ne muajin prill, Emiliano Shullazi u arrestua përsëri për armëmbajtje pa leje dhe prishje te qetësisë publike, pasi dëmtoi mikrofonin dhe qendrën e zërit te Partisë Socialiste, gjate një takimi elektoral. Me herët, 32-vjeçari ka vuajtur dënimin ne burg për te tjera vepra penale. Me precedentë penale është edhe Dani, i cili ne vitin 2006 u akuzua për trafik armesh e droge ne Tirane. Emiliano prison term for Shullazin, arrested 2 days ago in the vicinity of "21 December" in the capital with a gun and some masks in the car. We do not denounce the cells to leave the crime is his friend, 37-year-old Gildano Dani, who was in the car at the time of arrest. The prosecutor of the case, Meet George, has requested this safety measure until the end investigations to determine whether any charges will be added next. In April, Emiliano Shullazi was arrested again for illegal weapons and public disorder, as the microphone and damaged the sonic center of the Socialist Party, during an electoral meeting. Earlier, 32-year-old is serving a sentence in prison for other offenses. With criminal records is Dan, who was indicted in 2006 for drug trafficking in weapons of Tirana.


13. Burg pa afat për Shullazin - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 63
 • Channel: tv
Burg pa afat për Shullazin - Vizion Plus - News - Lajme

Gjykata e Lezhës vendosi masën e arrestit burg pa afat për Emiliano Shullazin dhe shokun e tij Elidon Harizaj, te cilët u arrestuan nga policia për armëmbajtje pa leje pak dite me pare. Nen masa te forta sigurie Shullazi është dërguar nga Burgu Nr. 313 ne Tirane, ku qëndronte ne ambientet e paraburgimit, drejt Gjykatës se Lezhës, e cila e la ne burg 34-vjeçarin. Mësohet se Shullazi është kthyer serish ne Tirane, ne burgun e sigurisë se larte. Arrestimi i tij u be pak dite me pare ne Lezhë për armëmbajtje pa leje. Gjate arrestimit, atij iu gjeten ne makinën e blinduar dy arme dhe bashke me te u arrestua edhe shoku i tij Elidon Harizaj, edhe ky shtetas me precedent penal. Nga ana tjetër, gjate kontrollit ne banese Shullazit iu kapen edhe dy radio policie, 6 telefona celulare, si dhe një aparature për sistemin e valëve. 34-vjeçari Emiliano Shullazi është një nga emrat me te njohur për drejtësinë shqiptare. Pak kohe me pare Emiliano Shullazi u la i lire nga Gjykata e Tiranes, për te njëjtën akuze, armëmbajtje pa leje. Arrestimi tij u be tek ish-Parku i autobusëve ne kryeqytet. Lezha Court ruled the measure of detention jail term to Shullazin Emiliano and his friend Elidon Harizaj, who was arrested by police for illegal possession of a few days ago. Under heavy security was sent from prison Shullazi no. 313 in Tirana, where we stay detention facilities, to the Court that Lezha, which left 34-year-old in prison. Reports that Shullazi is back again in Tirana, in a high security prison. His arrest was made few days ago we Lezha weapons possession. During the arrest, he was found in two armored car weapon and was arrested together with his friend and Elidon Harizaj, this citizen with criminal precedent. On the other hand, during the audit we were caught flat Shullazit two police radios, cellular telephones 6, and a device for the system of waves. 34-year-old Emiliano Shullazi is one of the most popular names for intellectuals. Shortly before Emiliano Shullazi was acquitted by the Court of Tirana, for the same charge, illegal possession of firearms. His arrest was made to former park buses in the capital.


14. Burg pa afat Emirjon Gjutës - News, Lajme - Vizion Plus

 • Duration: 65
 • Channel: tv
Burg pa afat Emirjon Gjutës - News, Lajme - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Gjykata e Krimeve te Renda ka ndryshuar masën e sigurisë ndaj Emirjon Gjutes, te riut qe u arrestua pak kohe me pare nen akuzën e pengimit te zbardhjes se te vërtetës për shpërthimet e tritolit ne Tirane. Paraditen e te premtes, trupi gjykues ka vendosur ndaj tij masën arrest me burg pa afat, pasi tashme ai akuzohet se është pjese e grupit kriminal qe dyshohet se ka vene eksplozivin tek farmacia e babait te Ministrit te Brendshëm si dhe ne dy vende te tjera. Emirjon Gjuta ishte lënë ne arrest me burg për 15 dite, pasi Prokuroria dyshonte se ai e njihte personin te cilit i shiti celularin nga ku u bene thirrjet telefonike qe aktivizuan tritolin. Por arrestimet e te enjtes te kushërinjve te tij, sipas prokurorisë, faktuan edhe lidhjet ne skenarin kriminal te tritolit. Aktualisht ne qeli janë edhe katër persona te tjerë, ndërsa ne kërkim janë shpallur Vladimir Gjuta, qe dyshohet si kreu i grupit dhe Baftjar Bruka, qe mendohet se ka vene lenden eksplozive.


15. Burg pa afat babait vrasës - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 114
 • Channel: tv
Burg pa afat babait vrasës - Vizion Plus - News - Lajme

65-vjeçari, babai qe vrau djalin dhe nusen e tij italiane, është shfaqur i penduar përpara trupit gjykues ne Elbasan, ai ka pranuar krimin duke pohuar se vrasjen e beri pasi nuk donte qe djali te martohej me nje shtetase te huaj. Babai vrasës pohon se ka qene nen nje presion psikologjik nga djali i tij, i cili i kërkonte leke ne mënyrë te vazhdueshme. E ndërsa trupi gjykues mori masën e arrestit burg pa afat per Engjo Ucajn, ky i fundit akuzoi nga salla e gjyqit policinë per neglizhence. Sipas tij, ai pak ore para vrasjes ka qene ne polici per te denoncuar ngjarjen, por kjo e fundit nuk ka reaguar per shmangur tragjedinë. 65-vjeçari vrau mbrëmjen e 30 janarit me automati djalin dhe nusen e tij, pas konflikteve te vazhdueshme qe ata kane patur me njeri-tjetrin. 65-year-old father who killed his son and daughter-Italian, appeared contrite before the court in Elbasan, he admitted the crime, claiming that killing did because it did not want the boy to marry a foreign citizen. Killer father claims he was under psychological pressure from his son, who wanted ALL steadily. While the trial court took the measure of indefinite prison detention for Engjo Ucajn, the latter accused from the courtroom, police for negligence. According to him, it a few hours before the murder was in the police to report the event, but the latter failed to act to avoid the tragedy. 65-year-old killed on the evening of January 30 with automati son and his bride, after ongoing conflicts they have had with each other.


16. Burg pa afat të akuzuarve për plagosjen e Skurës - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 70
 • Channel: tv
Burg pa afat të akuzuarve për plagosjen e Skurës - Vizion Plus - News - Lajme

Arrest me burg ka qene masa qe gjykata e Krimeve te Remda ka dhene ndaj tre te personave te akuzuar për plagosjen gjate nje operacioni policor, te shefit te krimeve te Burrelit Musa Skura. I pari, para togave te zeza, ka dale Fitim Alla, i vetmi me akuzën e vrasjes se mbetur ne tentative ndaj shefit te krimeve. Alla nuk ka pranuar te flasë para gjykatës, megjithëse ne prokurori ka dëshmuar se ka qene ne gjendje te dehur dhe se nuk mbante mend asgjë se çka ndodhur mbrëmjen e se dielës. Ndërkohë, dy te arrestuarit e tjerë Vilson Mulkurti dhe Edison Lleshi akuzohen nga prokuroria vetëm për veprën penale te posedimit ne sasi te medha te armeve luftarake. Megjithëse, ne moshe te mitur edhe per këta dy te pandehur, gjykata vendosi te pranoje kërkesën e prokurorisë duke i lene ne masën arrest me burg. Shefi i Krimeve te policisë se Burrelit, Musa Skura, i plagosur me arme zjarri gjate nje operacioni policor, u transportua per mjekim me te specializuar drejt spitalit "Padre Pio" ne Foggia te Italisë. Gjendja e tij paraqitet e rende, per shkak te dëmtimit te pese organeve. Sipas ministrisë se Brendshme, gjendja ka mbetur e pandryshuar edhe pas marrjes nen kurim nga mjeket e specializuar te këtij spitali. Prison custody was that measures Remda Crimes Court has given to the three accused persons injured during a police operation, Burrel crimes chief Musa Skura.First, before togave black, brought Alla profit, only the charge of attempted murder against crime boss. Alla has declined to address the court, although the prosecutor has proven to have been drunk and did not remember anything about what happened that Sunday evening. Meanwhile, the two arrested other Wilson Mulkurti and Edison Lleshi accused by the prosecution only for the offense of possession in quantities of assault rifles. Although, at a young age for these two defendants, the court decided to accept the prosecution's request leaving prison custody measure. Chief of Police Crimes Burrel, Musa Skura, wounded with a firearm during a police operation, was transported for specialized treatment to the hospital, "Padre Pio" in Foggia, Italy. His condition appears serious, due to the five organ damage. According to the Interior Ministry, the situation has remained unchanged even after taking under treatment by specialized doctors to the hospital.


17. Gjykata: Burg pa afat Mëhillajt - News, Lajme - Vizion Plus

 • Duration: 75
 • Channel: tv
Gjykata: Burg pa afat Mëhillajt - News, Lajme - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Gjykata e Krimeve të Renda, i ka komunikuar sot masën e sigurisë "arrest me burg" Andon Mëhillajt, i akuzuar për akte terroriste, mbështetur në dëshminë e  Julian Sinanajat, i cili e ka etiketuar si personin që porosiste vrasjet me pagesë. Seanca u zhvillua në orën 8:30 ë mëngjesit, ndërsa para gjykatës, i akuzuari  nuk ka pranuar të thotë asnjë fjaleë në lidhje me akuzat. Këtë qëndrim i pandehuri mësohet se e ka mbajtur  edhe gjatë ditës seë djeshme, kur prokurorët kërkuan ta merrnin në pyetje, ai nuk ka pranuar të flasë, pa praninë e një avokati. Mehillaj ka zgjedhur si mbrojtës avokatin Lazer Sokolaj, i cili pas daljes nga seanca deklaroi, se klienti i tij ka probleme mendore ndërsa nuk ka asnjë lidhje me akuzat. 38-vjeçari Andon Mehillaj, u vetëdorezua dje në policinë e Vlorës, vetëm 48 orë pasi u shpall në kërkim ndërkombetar. Ndërkohë që të njëjtin veprim pritet të kryejë edhe kushëriri i tij, Genis Mehillaj, i cili vijon të kërkohet nga policia shqiptare dhe Interpoli. Ndaj dy kushërinjve Mëhillaj rëndojnë akuza të rënda si ajo e kryerjes së akteve terroriste.


18. Burg pa afat për Ilir Xhakjan - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 170
 • Channel: tv
Burg pa afat për Ilir Xhakjan - Vizion Plus - News - Lajme

Pasi ka qëndruar për 48 ore i arrestuar 38-vjeçari Ilir Xhakja, i akuzuar për vrasjen e Kryekomisar Adem Tahirajt, është sjelle këtë te hënë ne Gjykatën e Krimeve te Renda për tu vlerësuar me masën e sigurisë. Seanca nisi ne orën 10:10 minuta, ndërsa mberritja e te pandehurit ne gjykate u shoqërua me supermasa sigurie. Përgjatë gjithë kohës, i akuzuari qëndroi i shoqëruar ne sallën e gjyqit nga efektivë te forcave speciale, te veshura me antiplumb. Ndërsa ne ambientet e gjykatës kishte një shtim te forcave te sigurisë. I pandehuri kërkoi qe te mbrohej nga avokati Ilia Iliaj, por ky i fundit kishte paraqitur ne gjykate një kërkesë, ku pretendonte se kishte te tjera angazhime. Ne këto kushte, Gjykata i caktoi avokatin Arjan Rama. Akuza përfaqësohej nga dy prokuroret, Njazi Seferi dhe Eugen Beci, te cilët kërkuan qe për shkak te sekretit hetimor seanca te zhvillohej me dyer te mbyllura, kërkesë e cila u pranua nga gjyqtari i çështjes. Por gjithçka nuk zgjati me shume se 15 minuta, pas te cilave, gjykatësi shpalli vendimin e masës se sigurisë arrest me burg pa afat për te pandehurin, mbi te cilin rendojnë tre akuza te renda. Tashme 38-vjeçari Ilir Xhakja do te qëndrojë ne çelite e paraburgimit 313, ku prej dy ditësh janë marre masa për te larguar elementet e dyshimte qe mund te përbejnë kërcenim për jetën e tij. Ndërkohë qe ne orët e para te mëngjesit inspektoret e Këshillit te Larte te Drejtësisë kane mbërritur ne Gjykatën e Durrësit për te inspektuar dosjen qe shpalli te pafajshëm një vit me pare 38 vjeçarin. Katër dite me pare Ilir Xhakja qëlloi për vdekje shefin e komisariatit te Shijakut, Adem Tahiraj, pas një konflikti gjate një operacioni për kontrollin e makinave te dyshimta ne fshatin Katund Sukth te Durrësit. Aktualisht ne kërkim është nipi i tij Ledio Krasnaj, i cili ka qene me Xhakjan gjate momentit te vrasjes. Prison term for Ilir XhakjanPasi stood for 48 hours arrested 38-year-old Ilir Jack, charged with the murder of Chief Adam Tahiraj, is bringing this Monday at the Serious Crimes Court to assess the extent of security. The session began at 10:10 minutes, while the arrival of the defendant in court was associated with security supermasa. Throughout time, the defendant stood accompanied in the courtroom by effective special forces, wearing bulletproof. While in the court premises was an increase in security forces. The defendant sought to protect by a lawyer Ilia Iliaj, but the latter had submitted to the court a request, claiming that he had other commitments. In these circumstances, the Court appointed counsel Arjan Rama. The prosecution was represented by two prosecutors, Njazi Seferi and Eugen Beci, who asked that due to confidentiality investigative hearings to be held behind closed doors, a request which was accepted by the judge. But that did not last more than 15 minutes, after which the judge declared that the measure decision to arrest security prison term for the defendant, upon which weigh three serious charges. Now the...


19. Armët drejt Britanisë, "burg pa afat" për Çullhajn - Top Channel Albania - News - Lajme

 • Duration: 132
 • Channel: tv
Armët drejt Britanisë,

Megjithëse e konsideroi arrestimin e Saimir Çullhajt të paligjshëm, pasi nuk ekzistojnë kushtet e flagrancës, Gjykata e Krimeve të Rënda e la atë në arrest me burg për dyshimet se mund të jetë njëri nga trafikantët e armëve që dërgoheshin me postë nga Shqipëria në Britani.


20. Armët drejt Britanisë, "burg pa afat" për Çullhajn - Top Channel Albania - News - Lajme

 • Duration: 101
 • Channel: tv
Armët drejt Britanisë,

Megjithëse e konsideroi arrestimin e Saimir Çullhajt të paligjshëm, pasi nuk ekzistojnë kushtet e flagrancës, Gjykata e Krimeve të Rënda e la atë në arrest me burg për dyshimet se mund të jetë njëri nga trafikantët e armëve që dërgoheshin me postë nga Shqipëria në Britani.